Saptamana Bibliei

2015-02-01 17:42:06

Biserica Baptistă din Curtici a organizat cu ajutorul lui Dumnezeu un o săptămână special de promovare a Bibliei in localitate.  "Săptămâna Bibliei"  - Curtici - 2015, a fost un  eveniment desfăşurat pe parcursul  săptămânii 1-8 Februarie,  prin diverse acţiuni menite să încurajeze pe toţi, indiferent de religie creştină, să citeasca Sfintele Scripturi.  Ne-am  dorit că toţi Curticenii să aibă şi să citească Sfânta Scriptură şi cu ajutorul lui Dumnezeu să o împlinească.


Pe parcursul acestei săptămâni s-au desfăşurat diverse acţiuni publice cu scopul promovării Bibliei şi a citirii Bibliei. Cu ajutorul voluntarilor am  împărţit Biblii şi Noi Testamente în diverse locaţii din localitate tuturor celor care au dorit să primească un astfe de dar. Astfel am avut bucuria de a merge cu biblia la primărie, la secţia de poliţie , în piaţă, magazine şi alte instituţii.


De asemenea am desfăşurat şi un eveniment istoric pentru Curtici şi, din câte ştim noi, chiar pentru România:  s-a citi Biblia în întregime cu voce tare pe parcursul unei săptămâni. Citirea s-a făcut în Biserica Baptistă de către diverşi voluntari şi s-a transmis   în direct şi pe pagină de internet a bisericii . Toţi cei ce doresc să asculte şi să vadă, pot urmării citirea pe pagină de Youtube a bisericii din Curtici: www.youtube.com/user/baptisticurtici. S-a citit zilnic de la ora 7AM până la ora 23PM. Citirea a început Luni şi s-a încheiat Sâmbătă la ora 14. În total au citit 68 de persoane preț de 81,5 ore. Voluntarii au fost programaţi să citească câte 15 minute fiecare, unii alegând să citesca chiar mai mult. Am avut bucuria să începem citirea, luni dimineaţă, împreună cu primarul oraşului , iar de-alungul săptămânii au participat şi alte personalităţi ale oraşului.


Fie ca, în urmă acestei  săptămâni, cât mai mulţi dintre noi să fim motivaţi să citim Bilia mai mult!
Dumnezeu să binecuvinteze oraşul Curtici!

Sorin Ignat,
pastorul Bisericii Creştine Baptiste Curtici.