Mesajul Pastorului

Bine ai venit!

E bucuria noastră să te intâlnim și să te slujim și pe această cale. Dorim ca resursele pe care le vei găsi pe acest site să fie o binecuvântare pentru tine fie că ești aproape de noi sau departe.

Doresc din toată inima ca anul 2018 să fie împodobit de binecuvântările Domnului pentru fiecare din dumneavoastră.

Anul acesta, ne-am propus să punem un accent mai mare pe una din valorile biblice ale bisericii noastre – Spiritul misionar! Mă rog ca Domnul să facă din fiecare dintre noi misionari acolo unde ne-a așezat pentru o vreme. Întâi să fim misionari în propriile case, arătând celor dragi Calea Domnului, apoi să continuăm la locul de muncă sau la școală și între prieteni. Să nu uităm însă că sunt și alte locuri în care evanghelia trebuie vestita „...până la marginile pământului”. Mă rog pentru înviorarea lucrării de misiune dar și pentru lărgirea acestei viziuni! Curticenii baptiști de la începuturi au trăit spiritual transmis de Gerhard Onke „Fiecare baptist, un misionar!”.

Vă invit așadar, să reînflăcărăm acest spirit misionar, aduncându-ne aminte de Cuvintele Mântuitorului:

„Ducețivă în toată lumea și propovăduiți Evanghelia la orice făptură” Marcu 16:15

 Binecuvântări, Sorin Ignat

Declaraţia 230 - 2%

Aveţi ocazia să sprijiniţi biserica prin cota de 2%! Completaţi formularul de la standul de carte şi depuneţi-l la Administraţia Financiară Arad, sau trimiteţi-l printr-o scrisoare recomandată la următoarea adresă: Administraţia Financiară (ANAF) Arad, Blv. Revolutiei, Nr. 77-79, Jud. Arad, Cod 310130 până în cel tărziu 25 Mai.

Formularele pot fi colectate și la biserică de către secretarul bisericii fr. Dan Moț urmând să fie depuse de către biserica la Administrația Financiară Arad.

Dacă nu dirijaţi aceşti bani spre biserică, statul îi va dirija acolo unde hotărăşte el, fără a ține cont de opţiunea dumneavoastră.

Click aici pentru a downloada formularul 230

Noutăți

Mai multe detalii

Sub coordonarea Departamentului de Misiune al Uniunii Baptiste din Romania, Institutul Teologic Baptist din București, împreună cu Colegiul misional ”All Nations” din Londra va organiza a doua ediție, în Romania, a cursului de pregătire pentru misiune trans-culturală și internațională.

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Mai multe detalii
Vezi Arhiva

Informații Utile

 • Programul Bisericii

  Duminică:

  - 10:00 - 12:00 Rugăciune și Serviciu Divin

  - 17:00 - 19:00 Serviciu Divin

  Vineri:

  - 19:00 - 20:30 Studiu Biblic

  Miercuri:

  - 19:00 - 20:00 Rugăciune

 • Întâlnirea tinerilor

  În fiecare Sâmbătă seara de la ora 18:00 tinerii bisericii se intâlnesc la un timp special de părtășie.

Ultimele Articole

Criza refugiatilor - o oportunitate si o responsabilitate

Privesc spre aceasta criza a refugiatilor din doua puncte de vedere dierite si vad atat o oportunitate dar si o mare responsabilitate.

Intai de toate vad o criza sociala, umanitara. Vad oameni care au fost nevoiti sa fuga din tarile lor in cautarea pacii si a prosperitatii.

Mai multe detalii
Daca Dumnezeu, atunci de ce SUFERINTA

Suferinta este parte din experienta tuturor oamenilor inclusiv a credinciosilor.  Cineva l-a intrebat pe C.S. Lewis, "de ce sufera si cei neprihaniti?" "De ce nu?" fu raspunsul acestuia. "Ei sunt singurii care o pot purta."

Mai multe detalii
Consacrat lui Dumnezeu

Devotamentul sau consacrarea trebuie sa fie legat nu doar de un lucru, sau de o sarcina (Sunt devotat invatatului, sunt devotat misiunii) ci mai intati trebuie sa fie legat de Persoana lui Dumnezeu”Sunt devotat lui Dumnezeu in invatatura, fapte bune, misiune…”

Mai multe detalii
Sa nu ne facem de ras!

Ai incercat vreodata sa ascunzi gunoiul sub pat pentru ca tocmai sunau musafirii la usa? Sau, ai incercat sa pari interesat la un curs la care de fapt te plictiseai de moarte. Ai vopsit vreodata din comoditate gardul metalic ruginit fara a-l curati mai intai?

Mai multe detalii
Vezi Arhiva

Parteneri Media