Mesajul Pastorului

Bine ai venit!

E bucuria noastră să te intâlnim și să te slujim și pe această cale. Dorim ca resursele pe care le vei găsi pe acest site să fie o binecuvântare pentru tine fie că ești aproape de noi sau departe.

Parcurgând vremuri care par marcate de o tot mai profundă decădere morală, noi, Biserica Baptistă din Curtici vă chemăm alături de noi la VEGHERE!

Aceasta înseamnă că vom avea grijă ca să ne aliniem nu tendințelor lumii ci Cuvântului Lui Dumnezeu. Așadar, ne vom examina și ne vom pune în ordine gândirea, vorbirea dar și trăirea.

Veherea trebuie să înceapă de la nivel personal cu autoexaminare și corectare, trebuie să continue în dreptul caselor noastre unde trebuie să fim adevărați străjeri și buni îndrumători dar trebuie să ajungă și în cercul nostru de influență, în familia lărgită, între colegi, prieteni..., unde trebuie sa fim o voce a lui Dumnezeu.

Dumnezeu să ne ajute să fim sensibili la cercetarea Lui și grabnici la ascultarea și împlinirea poruncilor Lui!

Vrem să folosim această mică unealtă spre gloria și slava lui Dumnezeu și vom vedea harul lui Dumnezeu revărsat peste noi!

Iosua 23:11

Vegheați dar cu luare aminte asupra sufletelor voastre ca să iubiți pe Domnul Dumnezeul vostru!

Binecuvântări, Sorin Ignat

Program Inchinare 28.08.2016

Declaraţia 230 - 2%

Aveţi ocazia să sprijiniţi biserica prin cota de 2%! Completaţi formularul de la standul de carte şi depuneţi-l la Administraţia Financiară Arad, sau trimiteţi-l printr-o scrisoare recomandată la următoarea adresă: Administraţia Financiară (ANAF) Arad, Blv. Revolutiei, Nr. 77-79, Jud. Arad, Cod 310130 până în cel tărziu 25 Mai.

Formularele pot fi colectate și la biserică de către secretarul bisericii fr. Dan Moț urmând să fie depuse de către biserica la Administrația Financiară Arad.

Dacă nu dirijaţi aceşti bani spre biserică, statul îi va dirija acolo unde hotărăşte el, fără a ține cont de opţiunea dumneavoastră.

Click aici pentru a downloada formularul 230

Un nou început
Noutăți

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Dorim sa ne bucuram impreuna cu toti tinerii din zona Curtici (fara sa punem limite sau granite). Va asteptam cu multa bucurie, partasie in cantare si Cuvantul lui Dumnezeu. La final vom avea si o agapa (gustare-socializare)
Vor slujii, tinerii bisericii baptiste Renasterea, Arad impreuna cu pastorul Ovidiu Dragan.
Te asteptam cu drag!

Mai multe detalii
Vezi Arhiva

Informații Utile

 • Programul Bisericii

  Duminică:

  - 10:00 - 12:00 Rugăciune și Serviciu Divin

  - 17:00 - 19:00 Serviciu Divin

  Vineri:

  - 19:00 - 20:30 Studiu Biblic

  Miercuri:

  - 18:00 - 19:00 Rugăciune

 • Intalnirea tinerilor

  În fiecare Sâmbătă seara de la ora 19:00 tinerii bisericii se intâlnesc la un timp special de părtășie.

Ultimele Articole

Criza refugiatilor - o oportunitate si o responsabilitate

Privesc spre aceasta criza a refugiatilor din doua puncte de vedere dierite si vad atat o oportunitate dar si o mare responsabilitate.

Intai de toate vad o criza sociala, umanitara. Vad oameni care au fost nevoiti sa fuga din tarile lor in cautarea pacii si a prosperitatii.

Mai multe detalii
Daca Dumnezeu, atunci de ce SUFERINTA

Suferinta este parte din experienta tuturor oamenilor inclusiv a credinciosilor.  Cineva l-a intrebat pe C.S. Lewis, "de ce sufera si cei neprihaniti?" "De ce nu?" fu raspunsul acestuia. "Ei sunt singurii care o pot purta."

Mai multe detalii
Consacrat lui Dumnezeu

Devotamentul sau consacrarea trebuie sa fie legat nu doar de un lucru, sau de o sarcina (Sunt devotat invatatului, sunt devotat misiunii) ci mai intati trebuie sa fie legat de Persoana lui Dumnezeu”Sunt devotat lui Dumnezeu in invatatura, fapte bune, misiune…”

Mai multe detalii
Sa nu ne facem de ras!

Ai incercat vreodata sa ascunzi gunoiul sub pat pentru ca tocmai sunau musafirii la usa? Sau, ai incercat sa pari interesat la un curs la care de fapt te plictiseai de moarte. Ai vopsit vreodata din comoditate gardul metalic ruginit fara a-l curati mai intai?

Mai multe detalii
Zacheu - De la mic la mare

Istoria lui Zacheu este istoria unui om mic de statura care cu toate ca nu creste fizic, desi poate ca si-ar fi dorit asta, creste in ochii Domnului – ceea ce este, la urma urmei, cu mult mai important decat asectul fizic. Este istoria unei vieti transformate de intalnirea cu Domnul Isus

Mai multe detalii
Vezi Arhiva

Partener Media