Mesajul Pastorului

Bine ai venit!

E bucuria noastră să te intâlnim și să te slujim și pe această cale. Dorim ca resursele pe care le vei găsi pe acest site să fie o binecuvântare pentru tine fie că ești aproape de noi sau departe.

Anul 2017, pentru Biserica noastră este un an deosebit, din mai multe puncte de vedere, așa ca am hotărât să îl numim “Anul înoirii”.

Pe de o parte este anul în care nădăjduim să finalizăm, cu ajutorul Domnului, noua clădire de închinare a bisericii și prin urmare vă invităm să vă rugați alături de noi pentru finalizarea acestui proiect deosebit!

Pe de altă parte, anul acesta se împlinesc 130 de ani de mărturie baptistă, de când primii baptiști au ajuns în Curtici și au început să răspândească Evanghelia în această localitate. În acest sens vă invităm să ne unim în rugăciune, pentru reînnoirea și înviorarea mărturiei creștine baptiste în Curtici.

Nu în ultimul rând, ne rugăm ca Dumnezeu sa lucreze în inimile și viețile noastre înnoirea deplină, în așa fel încât Numele Domnul să fie cinstit prin viețile noastre!

“…și să vă înnoiți în duhul minții voastre, și să vă îmbrăcați în omul cel nou, făcut după chipul lui Dumnezeu, de o neprihănire și sfințenie pe care o dă adevărul.”

Efeseni 4: 23-24

Binecuvântări, Sorin Ignat

Declaraţia 230 - 2%

Aveţi ocazia să sprijiniţi biserica prin cota de 2%! Completaţi formularul de la standul de carte şi depuneţi-l la Administraţia Financiară Arad, sau trimiteţi-l printr-o scrisoare recomandată la următoarea adresă: Administraţia Financiară (ANAF) Arad, Blv. Revolutiei, Nr. 77-79, Jud. Arad, Cod 310130 până în cel tărziu 25 Mai.

Formularele pot fi colectate și la biserică de către secretarul bisericii fr. Dan Moț urmând să fie depuse de către biserica la Administrația Financiară Arad.

Dacă nu dirijaţi aceşti bani spre biserică, statul îi va dirija acolo unde hotărăşte el, fără a ține cont de opţiunea dumneavoastră.

Click aici pentru a downloada formularul 230

Noutăți

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Mai multe detalii

Duminică dimineața de la ora 10:00 vă invităm să vă închinați lui Dumnezeu alături de corul de copii Cristal din Deva. Alături de noi va fi și pastorul Baltă Adrian. Nu veni singur, invită și alți părinți împreună cu copiii lor!

Mai multe detalii

Mai multe detalii
Vezi Arhiva

Informații Utile

 • Programul Bisericii

  Duminică:

  - 10:00 - 12:00 Rugăciune și Serviciu Divin

  - 17:00 - 19:00 Serviciu Divin

  Vineri:

  - 19:00 - 20:30 Studiu Biblic

  Miercuri:

  - 18:00 - 19:00 Rugăciune

 • Întâlnirea tinerilor

  În fiecare Sâmbătă seara de la ora 18:00 tinerii bisericii se intâlnesc la un timp special de părtășie.

Ultimele Articole

Criza refugiatilor - o oportunitate si o responsabilitate

Privesc spre aceasta criza a refugiatilor din doua puncte de vedere dierite si vad atat o oportunitate dar si o mare responsabilitate.

Intai de toate vad o criza sociala, umanitara. Vad oameni care au fost nevoiti sa fuga din tarile lor in cautarea pacii si a prosperitatii.

Mai multe detalii
Daca Dumnezeu, atunci de ce SUFERINTA

Suferinta este parte din experienta tuturor oamenilor inclusiv a credinciosilor.  Cineva l-a intrebat pe C.S. Lewis, "de ce sufera si cei neprihaniti?" "De ce nu?" fu raspunsul acestuia. "Ei sunt singurii care o pot purta."

Mai multe detalii
Consacrat lui Dumnezeu

Devotamentul sau consacrarea trebuie sa fie legat nu doar de un lucru, sau de o sarcina (Sunt devotat invatatului, sunt devotat misiunii) ci mai intati trebuie sa fie legat de Persoana lui Dumnezeu”Sunt devotat lui Dumnezeu in invatatura, fapte bune, misiune…”

Mai multe detalii
Sa nu ne facem de ras!

Ai incercat vreodata sa ascunzi gunoiul sub pat pentru ca tocmai sunau musafirii la usa? Sau, ai incercat sa pari interesat la un curs la care de fapt te plictiseai de moarte. Ai vopsit vreodata din comoditate gardul metalic ruginit fara a-l curati mai intai?

Mai multe detalii
Vezi Arhiva

Parteneri Media