Instalarea fratelui Cornel Andea ca slujitor pe Valea Muresului.

Prin harul Tatălui Ceresc, în data de 23 Iunie 2013, bisericile baptiste din cercul misionar Petriș-Birchiș-Valea Mare au fost împreună la sărbătoare cu ocazia instalării ca slujitor duhovnicesc a fratelui Cornel Andea. Fratele Cornel este membru, diacon și responsabil al departamentului de misiune al Bisericii Baptiste din Curtici, urmând ca să coordoneze și să slujească aceste biserici de pe Valea Mureșului. Fratele va continua să lucreze în parteneriat cu Biserica Baptistă Curtici care susține acest proiect misionar.

La aceasta sărbătoare au slujit cu Cuvântul Domnului: fratele Romică Iuga, presedintele Comunitații de Arad, fratele Ion Damian, Coordonator al cercului de misiune Valea Mureșului, Fratele Ghiță Morar, slujitor duhovnicesc al bisericii din Petriș și Fratele Sorin Ignat, pastor al Bisericii Baptiste din Curtici. La serviciul de închinare au contribuit frați și surori din bisericile locale cât și o parte din fanfara și corul bărbătesc al bisericii din Curtici.

Cele trei biserici prezente la acest eveniment au cerut în rugăciune o înviorare pentru lucrarea spirituală din fiecare locaitate și binecuvântarea divină peste fratele Cornel.

Ne alăturăm și noi acestor biserici și dorim multă binecuvântare și har în slujirea fratelui Cornel Andea pe aceste meleaguri.